Vodova srečanja vsak petek med 17:00 in 18:00 uro na vseh OŠ in podružnicah v Velenju.


Akcija bo potekala tudi v letu 2021, a na malce drugačen način in ob manjši pomoči staršev. Na dogodivščino se prijavljajo posamezni otroci, ki bodo 17. aprila na pomoč priskočili Zmajčku Štefanu. Več o njegovi zahtevni nalogi, je v pismu opisal sam. 
Sama akcija bo potekala v dveh sklopih. V izdelavi je spletna stran, na kateri bodo namesto delavnic objavljeni video prispevki, s katerimi bodo MČ-ji pripravljeni na Zmajčkovo nalogo. Prav tako bodo objavljene tudi vse informacije o poteku orientiringa, ki ga otroci lahko prehodijo s starši.


Povezava do prijavnice:
https://forms.gle/hSCBttzUvX6EPPhR8

Za več informacij lahko pišete na mail: iskanje.zmajcka@rjz.si

Pismo Zmajčka:

Pozdravljeni taborniki,

Ne boste verjeli kaj se je lani zgodilo. Bil je začetek marca. Sonce je sijalo in jaz sem se igral v svoji sobi, ko sem po radiju slišal pretresljivo novico. V mesto so prišli zombiji! Strašili so po mestu. Bilo me je zelo strah, nisem upal zapustiti doma. 

Zdaj pa sem izvedel, da so ugrabili moja prijatelja Čebelico Tinko in Medvedka Tonka. Opogumil sem se in vam napisal pismo. Želim rešiti moja prijatelja, vendar sem ugotovil, da sam ne bom zmogel. Potrebujem vašo pomoč. Preden pa se soočimo z zombiji, bi vas rad naučil nekaj stvari. Pomembno je, da jih znate odgnati, če je to le mogoče. V primeru, da vam to ne uspe, pa se morate naučiti obrambe. Vse to vas bom naučil na letošnjem iskanju zmajčka, zato se hitro prijavite.

Mi boste pomagali odkriti kje se nahajajo njihova skrivališča in rešiti Tinko in Tonka? Upam da!

Lep pozdrav,
Vaš Zmajček Štefan

Kratka obvestila

Podpirajo nas

MOV