Vodova srečanja vsak petek med 17:00 in 18:00 uro na vseh OŠ in podružnicah v Velenju.


Naše društvo tabornikov Rod Jezerski zmaj Velenje se v teh dneh pripravlja na slovesnost ob svoji 50 letnici delovanja in vabimo vas na dogodek v soboto, 19. januarja 2019, v Domu kulture Velenje, s pričetkom ob 18. uri.

Rod se je skozi desetletja delovanja vedno trudil delovati povezovalno, danes smo deležni velike podpore okolja in ocenjujemo, da smo veliko zmogli okolju tudi vrniti. Vsem, najprej MO Velenje in nato organizacijam v našem okolju, se želimo s slovesnostjo zahvaliti. Želimo izkazati tudi svojo zavezo do narave in podpreti tista prizadevanja v naši moderni potrošniški družbi, ki krepijo duh pametnega in trajnostnega razvoja.

Slovesnost bo hkrati priložnost vrstniškega in medgeneracijskega druženja z manitujem, zaradi česar verjamemo, da lahko obogati vsakega izmed nas.

Rod bo v letu 2019 obletnico delovanja obeležil z več aktivnostmi. Med ostalimi naj izpostavimo, da je v sodelovanju z Velenjsko knjižno fundacijo v zaključni fazi izdaja knjige z zbranimi strokovnimi in spominskimi prispevki, v partnerstvu  z Muzejem Velenje pa pripravljamo postavitev spominske razstave.

Kratka obvestila

Podpirajo nas

MOV