Vodova srečanja vsak petek med 17:00 in 18:00 uro na vseh OŠ in podružnicah v Velenju.


Velenjska Pikina MINI avantura je družinska rekreacijska pustolovščina za ZLATO PIKO
Izvedba enajste VELENJSKE PIKINE MINI AVANTURE je namenjena otrokom od 5 do 12 let starosti. Prireditev zajema raznorazne discipline - enostaven orientacijski pohod, vožnjo z rolerji, kolesarjenje, veslanje, zabavne igre, šaljiv poligon, točke presenečenja ... Na progi, ki je dolga okoli 10 km in je primerna za vse mlade avanturiste in njihove spremljevalce, boste doživeli veliko preizkušenj, se spoprijeli z različnimi nalogami ter se seveda neizmerno zabavali. Mini avantura je odlična možnost za kvalitetno preživljanje časa za vso družino v naravi. Tudi letošnja MINI avantura bo organizirana v sklopu Pikinega festivala, najboljša družina pa bo prejela zlato piko.

Kraj in datum: Velenje, nedelja 17. september 2017 
Dolžina proge: okoli 10 km 
Ekipe: 1 - 3 otroci + 1 polnoletna oseba 
Discipline: pohodništvo oz. tek, rolanje, kolesarjenje, šaljive igre, veslanje, orientacija, spretnostne igre, kontrolna točka presenečenja
Oprema: čelada, rolerji, kolo (obvezno otroci), veliko dobre volje
Oprema ekipe: prva pomoč, brisača

Prijavite se lahko tukaj do 10. septembra, vse ostale informacije pa lahko dobite na spletni strani www.miniavantura.adventurerace.si, na el. naslovu mini@adventurerace.si ali Facebook Mini Avantura.

Kratka obvestila

Podpirajo nas

MOV