Vodova srečanja vsak petek med 17:00 in 18:00 uro na vseh OŠ in podružnicah v Velenju.
Še ta počasnemu mine - orientacija, adrenalin, dogodivščina, taborništvo, ... spet bo noro 17. in 18. maja v Nazarju pri Mozirju! 

Preberi več | 0 Komentarjev

Še malo pa bo tu poletje! In že čisto na začetku poletja se bo zgodila najboljša stvar, ki jo pravi tabornik že celo leto komaj čaka! Taborjenje v Ribnem pri Bledu... spet bo noro! Tega enostavno ne moreš zamuditi!

Preberi več | 0 Komentarjev

Zveza tabornikov Slovenije – nacionalna skavtska organizacija vsaka štiri leta organizira velik taborniški dogodek Zlet tabornikov Slovenije (nacionalni Jamboree). Gre za akcijo, ki združuje tabornike od 14. leta naprej na desetdnevnem druženju polnem različnih delavnic, aktivnosti in ostalih taborniških zanimivosti.

Preberi več | 0 Komentarjev

Že veste, da lahko 0,5 % svoje dohodnine, ki sicer ostane v državni blagajni, namenite različnim nevladnim organizacijam, ki jim je država priznala status organizacij, upravičenih do dela dohodnine? 
V letu 2012 je ta status pridobilo tudi društvo tabornikov Rod Jezerski zmaj Velenje.

Preberi več | 0 Komentarjev

V četrtek 4. oktobra se je šest orientacijstov iz orientacijskega kluba RJZ udeležilo državnega šolskega prvenstva v Sostrem. 5 tekmovalcev je zastopalo Gimnazijo Velenje, ena tekmovalka pa Osnovno šolo Gustava Šiliha. Karta je bila fizično zahtevna, orientacija pa je bila prilagojena vsaki kategoriji.

Preberi več | 0 Komentarjev

Kratka obvestila

Podpirajo nas

MOV