Vodova srečanja vsak petek med 17:00 in 18:00 uro na vseh OŠ in podružnicah v Velenju.

MČ zimovanja 2016/2017
Z-d-r-a-v-o, zdravo, zdravo, zdravo!  
Počasi se približujejo naša prva zimovanja za najmlajše, MČ-je. Pred nami so vikendi druženja v naravi, nočni pohodi, reševanje ugank, grajenje timskega duha ter raziskovanje zimskih prostranstev, če bomo imeli srečo in bo zapadel sneg. Na zimovanjih se aktivnosti za otroke prepletajo s taborniškimi dejavnostmi in dogodivščinami, ki jih na vsako tedenskih taborniških uricah, ne moremo izvesti.
Otroci se na zimovanje odpravijo s svojim vodom in vodnikom, s katerim se družijo vsak petek na taborniških uricah, prav tako pa je poleg MČ-tima z nami ena mentorica, odrasla oseba s pedagoškim znanjem.  Pred odhodom, boste na avtobusni postaji mentorico za posamezno zimovanje tudi spoznali. 
 
Termini in lokacije zimovanj:
·         25.-27.11.2016, POŠ na Paškem Kozjaku – 3. razred
·         2.-4.12.2016, POŠ na Paškem Kozjaku – 4. razred
·         6-8.1.2017, Gora Oljka – 2. razred
·         13.-15.1.2017, Gora Oljka – 1. Razred
 
Prijave na zimovanje bodo možne od tega vikenda dalje, preko naše spletne strani. Vsa potrebna navodila za plačilo zimovanj in povezave do obrazcev najdete na naši spletni strani http://rjz.rutka.net/ .  
Cena zimovanja znaša 39€ na otroka in vključuje prevoz, bivanje v domu, hrano ter vse potrebščine za uspešno izvedbo le tega. V obvestilu lahko najdete več informacij.

Ne pozabite, da se prijave za 3. razred zaključijo v ponedeljek, 21.11, za 4. razrede pa v ponedeljek, 28.11. Prijave po teh datumih ne bojo mogoče, zato vas prosimo da čim hitreje prijavite otroke in nam tako olajšajte organizacijo.

Ne pozabite, da se prijave za 2. razred zaključijo v ponedeljek, 2.1, za 1. razrede pa v ponedeljek, 9.1. Prijave po teh datumih ne bojo mogoče, zato vas prosimo da čim hitreje prijavite otroke in nam tako olajšajte organizacijo.

Po prijavi boste nekaj dni pred odhodom dobili vse potrebne informacije, glede odhoda, opreme in tako naprej. Nikar ne skrbite, za vse bomo poskrbeli!

PRIJAVA ZA 3. Razred

PRIJAVA ZA 4. Razred

PRIJAVA ZA 2. Razred

PRIJAVA ZA 1. Razred
OBVESTILO

OBVESTILO PRED ODHODOM

Za vsa dodatna vprašanja glede zimovanj se lahko obrnete na (Nina Dobnik: 070-875-209) in (Eva Kozman 031-859-002)

Mi smo pripravljeni, da otrokom pripravimo malo drugačen in nepozaben vikend.
Se vidimo! :) 
 
Organizatorji zimovanj,
MČ - tim

Kratka obvestila

Podpirajo nas

MOV